with my new laptop, I'm no longer able to cut-and-paste links into my posts

14 posts / 0 new
Last post
Ken Burch Ken Burch's picture
with my new laptop, I'm no longer able to cut-and-paste links into my posts

Is this happening to anyone else?  Any suggestions on how to correct this?  Thanks to anyone who offers them.

ikosmos ikosmos's picture

Reboot - as in switching the machine off completely - or switch to the other OS on your laptop. [Of course you have a dual boot laptop, right? heh.]

Slumberjack

Boot your gear and get new stuff.

Mr. Magoo Mr. Magoo's picture

I've had copy/paste bork on me in the past, but it can typically be re-enabled.

 

oldgoat

Have you tried dropping it a couple of times?  Tongue outLaughing

6079_Smith_W

Worked with my friends' volvo.

Their starter solenoid froze up, and the solution was to hammer it right on the spot where it says "do not hit here".

 

Ken Burch Ken Burch's picture

I am now able to cut-and-paste on other websites, but still can't here on Babble.  Any site-specific advice on how to do that here?

Sean in Ottawa

Ken Burch wrote:

I am now able to cut-and-paste on other websites, but still can't here on Babble.  Any site-specific advice on how to do that here?

Perhaps a silly question but I assume you have already tried different browsers and disabled all extensions to test?

Unionist

Ken Burch wrote:

I am now able to cut-and-paste on other websites, but still can't here on Babble.  Any site-specific advice on how to do that here?

Hate to be scientific... but could you describe, step by step, what you're trying to copy and paste and how you're going about it and what happens when you try?

 

Mr. Magoo Mr. Magoo's picture

Quote:
Hate to be scientific...

And I hate to be pagan, but in the interest of "teach both theories", have you also prayed hard enough to God that this time He might let it work?

Ken Burch Ken Burch's picture

Switching browsers did the trick.

monty1

I can't cut and paste links here. Some forums don't allow it until the person has been on the forum for a while with a certain number of posts. I just thought that was the problem? Hmmpf!

Unionist

Ken Burch wrote:

Switching browsers did the trick.

Mind telling us which browser didn't work and which one did - it might be of assistance to others?

Firefox works. Chrome works.

Ken Burch Ken Burch's picture

It was Internet Explorer that was the problem.  I switched to Firefox. 

(I've also heard that Big Nerd is retiring Internet Explorer as a browser for Windows, so perhaps that had something to do with it).