babble-intro-img
babble is rabble.ca's discussion board but it's much more than that: it's an online community for folks who just won't shut up. It's a place to tell each other — and the world — what's up with our work and campaigns.

No audio on YouTube videos

lagatta
Offline
Joined: Apr 17 2002

Suddenly there is no sound on any YouTube video I try to play. Other online videos are fine, whether an alternative to YouTube such as Vimeo or Daily Motion, or media sites.

There is the little x next to the speaker icon at the bottom left of each YouTube, indicating that the sound is switched off. Of course I've clicked on it, but nothing happens, and have also rebooted after updating my Flash.

Bizarre...

I'm on a recent MacBook.


Comments

Tito Dutta
Offline
Joined: May 1 2014

Namaste,

lagatta,

Have you checked Antivirus and Firewall software to see if its blocking third-party Flash content?

lagatta wrote:

There is the little x next to the speaker icon at the bottom left of each YouTube, indicating that the sound is switched off. Of course I've clicked on it, but nothing happens, and have also rebooted after updating my Flash.

— Does it get unmuted when you click on the [x] icon?

 

Tito Dutta

[Namste means Hello in Sanskrit, you may Google the word "Namaste" to learn more.]


lombar
Offline
Joined: Jul 18 2006

Open the sound control panel and check that you have the right audio output device selected. Could be muted there.


Unionist
Online
Joined: Dec 11 2005

If lagatta hasn't mentioned it again since October, I'm willing to bet the problem got solved.

 


Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Login or register to post comments